AMSTEL AMSTERDAM

Typologie: Wonen
Locatie: Amsterdam
Bouwer: Noctum interior design studio Rotterdam
Fotografie: Wietse Visser

Een prachtig renovatieproject op een historische locatie aan de Amstel in Amsterdam! Het voormalige dubbele benedenhuis met winkel en bovenwoning is omgebouwd tot luxe huurappartementen. Een geweldige manier om meer mensen de gelegenheid te bieden om op deze locatie te wonen en te genieten van deze unieke plek aan de Amstel.

Door het gebruik van een lichtschacht achter de woning in het voormalige interne trappenhuis krijgen alle slaapkamers voldoende daglicht en ventilatie. Dit draagt bij aan het creƫren van een comfortabele en aangename leefomgeving voor de bewoners.

De buitenzijde van het gebouw is gerestaureerd naar de originele kleurstellingen. Zo blijft de historische uitstraling en charme van het pand behouden. Verder is ervoor gekozen om alle appartementen te voorzien van zeer luxe sanitaire voorzieningen en keukens, zodat de bewoners optimaal kunnen genieten van deze prachtige woonplek.

Dit project biedt dus niet alleen meer woonruimte, maar ook de mogelijkheid om te wonen op een fantastische locatie in Amsterdam, dicht bij de Amstel en de iconische Blauwbrug. Deze woningen zijn daarom een geweldige toevoeging aan de stad.

Kantoor
Lombokstraat 21 GB
2103 TK Heemstede
T. 06 10200607
T. 06 26392263
E. info@eiland8architecten.nl

@ 2024 Eiland 8 Architecten

Postadres
Vuurboetsduin 95
2134 XP Hoofddorp
T. 06 10200607
T. 06 26392263
E. info@eiland8architecten.nl

Logo van de BNA, Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus.