EILAND 8 ARCHITECTEN

Na vele jaren voor verschillende bureaus te hebben gewerkt heeft Bauke Jellema in 2008 Eiland 8 Architecten opgericht, door kennis en ervaring kunnen wij opdrachtgevers helpen met het maken van weloverwogen keuzes in het ontwerp- en bouwproces. Met een klein team vakmensen zorgen wij voor effectieve en efficiënt oplossingen, want samen kom je verder. Voor ons telt de sociale opgave mee in de te volgen strategie. Waarbij hergebruik, grondstoffen, energie en mensen samen het optimale eindresultaat beïnvloeden. 

WIE WE ZIJN

Eiland 8 Architecten is een architectenbureau opgericht in 2008 door Bauke Jellema van der Meij. Onze eerste opdracht was een particuliere collectieve opdracht voor het uitbreiden van diverse woningen op Eiland 8 in de wijk Floriande in Hoofddorp. In de jaren hierna zijn wij uitgegroeid tot een architecturenbureau met diverse klanten en opdrachten.

Ons belangrijkste doel is om tot optimale oplossingen te komen aan de hand van het analyseren van de opdracht en de omgeving. Met de juiste middelen bereiken wij een maximaal effect en houden wij rekening met eventuele ecologische gevolgen en de impact op de locatie. Persoonlijke aandacht staat bij ons daarom ook hoog in het vaandel.

Bauke Jellema van der Meij op kantoor van Eiland 8 Architecten op de Lombokstraat in Heemstede, hierbij is een oude houtzagerij hergebruikt als kantoorlocatie.
Eiland 8 Architecten werktekeningen fase en ontwerp oplossingen voor de mogelijke uitbreiding.

WAT WE DOEN

Door middel van onze kennis en ervaring in het ontwerpen en uitvoeren van de best mogelijke ruimtelijke oplossing, zorgen wij ervoor dat u het meeste haalt uit uw project. Dit doen wij altijd met respect voor uw wensen, afspraken en budget.

Voor ons betekent architectuur communicatie. Al in de beginfase van het ontwerp streven wij ernaar onze perceptie van ruimte duidelijk te maken aan u en verschillende opties te presenteren om zo uw dromen werkelijkheid te maken. Door heldere communicatie en uitgebreide mogelijkheden te presenteren streven wij ernaar al uw zorgen weg te nemen.

WAT WE MAKEN

Wij hebben een passie voor het ontwerpen van ruimtelijke omgevingen, stedelijke concepten, gebouwen, interieur en alles daartussenin.

Het is voor ons een uitdaging om in een continu veranderende wereld, uw wensen en onze ideeën te kunnen realiseren. Onze ontwerpen brengen op levendige en rationele wijze het individuele karakter en de gevraagde identiteit tot uiting.

Ga naar Villa Brouwersdam Hoofddorp.

Kantoor
Lombokstraat 21 GB
2103 TK Heemstede
T. 06 10200607
T. 06 26392263
E. info@eiland8architecten.nl

@ 2024 Eiland 8 Architecten

Postadres
Vuurboetsduin 95
2134 XP Hoofddorp
T. 06 10200607
T. 06 26392263
E. info@eiland8architecten.nl